Bæbua på julemarked TAPAS

Nå har vi igjen tapasboller på Bæbua. Vakumerte turpakker har hittil vært en “slager” på årets markeder. Å “slenge” med en pakke i tursekken er veldig enkelt og praktisk. Bollene er ganske sterke og så full av smak at man behøver ikke å ha med tilbehør som krydder og løk. Det er uante muligheter med tapasboller. Jeg fikk en ide fra nettet som måtte prøves. Jeg dyttet ut innholdet i en løk så jeg sto igjen med den ytterste laget. Tok så å pakket den inn med horndeig, Fyllte så “skåla” med  oppskjærte tapasboller i fløtesaus og drysset på revet ost. satte den så til steking. Ingen sekser utseendesmessig, men tenker øvelse gjør mester. Nå gjenstår bare smaksprøven

SAUligan spilte på julemarked i Meråker sentrum
Oline å Snefrid fra Svedjan gård på julemarked
Kapellmesteren i BÆre fyll å husbråk med strikkavanta fra BÆBUA

smijernsprodukt og tova bilda
JULEMARKED I MERÅKER SENTRUM

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg