Enkle retter av sau

Lamminga på Høttmon lir mot slutt´n. Her er noen enkle retter som man kan bruke på hektiske dager da man ikke har mye tid til matlaging. Gjetarsesongen står for tur, og da er det også greit å ha ferdige småretter i fryseren for å legge i sekken.

TIKKEGRYTE: Kjøttdeig av sau, løk, paprika, salt, pepper og kebabkrydder. Smørkokt brokkoli og heimelaga rundstykker passer godt
Grove, heimelaga rundstykker med fårepølse og tomat. Smultsauer er også godt til kaffen.
Stekte horn med innbakt Tikkegryte.  Kjekt å ha i fryseren, for et enkelt måltid eller for å ta med i gjetersekken.
SAUBOLLER: Garantert verdens beste kjøttboller fra sauer på småbruket Marken, laget på Meråker kjøtt.
MINIPIZZA: Porsjonspizzaer med kjøttdeig av sau, fårepølse og div grønnsaker. Alt etter ønske.
SAUKOPP
Porsjonspakker med TIKKEGRYTE er veldig praktisk å ha liggende i fryseren
Sauboller fra småbruket Marken passer til alle slags supper. Fantastisk godt!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg