Fårestjerners middag, saubakst og farging av villsaugarn

Fårestjerners middag med søyi høg saufaktor

Horn med tikke-gryte og saubrød til gjetarsekken
Velkomstdrink «norsk kvit»
Får-rett: tikke-gryte i minitubes
Hovedrett: steik av ung sau og heimelaga potetmos
Kunstnerne
Saukunst
Gelesau med Irish cream 
Musikkquiz
Laget av ryegarn fra egne villsau. Nye farger laget på Bæbua
Nistepakken klar til kveldens gjetar-runde
Gult i dag
SJØLA er litt sliten i dag
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg