Fårestjerners middag i blått

På mitt blogginnlegg om tirsdager, som er lyseblå, farget jeg både garn og ull i div blå nyanser. Jeg tok med meg garnet pluss en del rester etter andre farveprosjekter til strikkeguru på Gilland gård. Jeg la inn ett ønske om kule pulsvarmere i hovedsaklig blått. Er man trekkspiller vil man holde fingre og håndledd varme. Jeg hadde ingen FÅRhåpninger om et ferdig produkt til torsdagsbloggen (torsdager er mørkeblå) Så da ba jeg inn til en FÅREretters middag i blått. Det ble kjempekozeli og på toppen hadde strikkeguru med pulsvarmere som var mye finere enn forventet. Veldig fornøyd!

 

farga garn av villsau på Høttmon
FÅRrett: minipizza med stekte kjøttboller fra egne sauer produsert på Meråker kjøtt
figurfilting med blå ull fra Bæbua
Hovedrett: tapasgryte med blå fusilli og grønnsaker. Tapasboller av sauer på Høttmon, produsert på Meråker kjøtt
Dessert: blåBÆrgele med blåbærkrem og vaniljeis
Søyi fin bordpynt foto: Emanuel Holm
nye pulsvarmere
Å rester blir niste på gjetartur
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg